Om selyset.dk


Selyset.dk er er ejet af et interessentskab Fürst & Aabye I/S, som drives i fritiden af miljøbevidste iværksættere.
Vores mål med siden er at få LED spredt ud til så mange som muligt. LED har længe været en dyr teknologi, men det er slut nu. Vi har lavet mange beregniner på hvad Danmark ville spare i el og CO2 hvis alle brugte LED pærer.

Vi bestræber os på at være billigst.

For at være billigst har vi skåret alle omkostninger ned til absolut minimum. 
Derudover er det vigtigt for os at I som kunder føler at I får en god service og går fra en handel med selyset.dk med en følelse af at I har gjort det rigtige køb, ikke bare efter I har trykket på knappen, men flere år frem.

Hos selyset.dk er det muligt at finde præcis den LED pære, som du har brug for. Det er vigtig for os at du føler at du har gjort en god handel flere år i fremtiden. Er du i tvivl, så kontakt os, så svarer vi så hurtigt vi kan.

Med LED pærer kan du spare op imod 90% i forhold til en almindelig glødepære. Det betyder at du hurtigt har tjent prisen hjem på den pære du køber. Er du i tvivl om hvordan du vælger pære kan du med fordel se på Hvorfor LED?

Derudover er LED pære ca. 85% genanvendelige, hvilket betyder at det er bedre for miljøet. Der er ingen kviksølv eller andre sundhedsfarlige aspekter. 
Hos selyset.dk tilbyder vi altid et stort udvalg og vi er billigst. Derfor har vi prisgaranti på LED pærer og spots. Finder du pæren andetsteds billigere, kontakter du os og så refunderer vi forskellen.

Velkommen hos Selyset.dk
Se lyset - Køb LED!

 

Følg os på Facebook